Wednesday, May 14, 2008

Kompanija "Robert Bosch" potpisala ugovor o zakupu poslovnog prostora u objektu "GTC Square"

Kompanija "Robert Bosch" je potpisala ugovor o zakupu poslovnog prostora u projektu GTC Square, odlučivši time da pruži poverenje upravo kompaniji GTC kao investitoru jednog od najekskluzivnijih poslovnih prostora A klase u Beogradu, saopšteno je iz kompanije "CB Richard Ellis" Srbija, ekskluzivnog zastupnika za projekat GTC Square.

- Nakon dugotrajnog traženja adekvatnog poslovnog prostora, uz svesrdnu podršku kompanije "CB Richard Ellis", odlučili smo se za GTC Square kao poslovni prostor koji u potpunosti odgovara našem vidu poslovanja, kao i svim korporativnim zahtevima koje jedna kompanija može da ima kako bi nesmetano obavljala sve svoje poslovne aktivnosti na najvišem nivou – objašnjava Jovanka Jovanović, generalni direktor kompanije "Robert Bosch".

Poslovna zgrada GTC Square zauzima površinu od 25.000 kvadrata i prostire se na najširim bulevarima Novog Beograda - Trećem bulevaru i Bulevaru umetnosti. Arhitekte angažovane na ovom projektu imale su zadatak da osmisle prostor koji će zadovoljiti visoke estetske kriterijume. Otuda je projektovan prostran i raskošan atrijum, dok unutrašnji prostor ostavlja široku fleksibilnost klijentima pri dizajniranju najfunkcionalnijih rešenja za obavljanje njihovih delatnosti.

Kompaniji GTC je ovo već treći investicioni projekat u Srbiji, pored poslovnih zgrada GTC House i 19 Avenue, u kojima su zakupci neke od vodećih međunarodnih i domaćih kompanija u Srbiji. Projekat GTC Square je odlučila da poveri vodećoj međunarodnoj kompaniji na polju nekretnina "CB Richard Ellis" kao svom ekskluzivnom agentu, navode u kompaniji "CB Richard Ellis" .

"CB Richard Ellis" pruža svojim klijentima kompletan uvid u stanje na tržištu nekretnina u Beogradu, konkurentne prednosti datih objekata, kao i beneficije koje, pravi izbor poslovnog prostora, donosi za njihovo specifično poslovanje.

Ekspertski tim kompanije "CB Richard Ellis" u Srbiji angažuje kako svoje lokalno znanje i iskustvo na tržištu nekretnina, tako i globalnu podršku mreže "CB Richard Ellis" kompanija u više od 58 zemalja kako bi u potpunosti odgovorio zahtevima klijenata i prevazišao njihova očekivanja.

Završetak gradnje projekta je planiran za sredinu juna 2008. godine, što i objašnjava sve veću potražnju od strane kompanija za preseljenjem svog poslovanja u moderno korporativno okruženje u srcu poslovnog centra Beograda – GTC Square.