Wednesday, May 14, 2008

Hotel Zira - spreman za Eurosong

U samom srcu jednog od najstarijih delova Beograda, starom jezgru nekadašnje trgovačke četvrti početkom maja zvanično je otvoren Zira hotel. Po oceni mnogih, reč je o jednom od najmodernijih arhitektonskih projekata koji je od vitalne važnosti za urbanu regeneraciju užeg, ali i šireg centra Beograda.

Pozicioniran na raskršću dveju značajnih gradskih ulica (Cvijićeve i Ruzveltove) u blizini trgovačke zone Bulevara Kralja Aleksandra, Metro stanice Vukov spomenik, univerzitetskog kvarta i drugih važnih gradskih funkcija, on je već viđen kao jedan od generatora razvoja celokupnog okruženja.

Projektovan i izgrađen po uzoru i po standardima poznatog svetskog lanca, iako registrovan kao hotel od četiri zvezdice, svojim sadržajem i vrhunskom uslugom, kako je najavljeno, nastojaće da zadovolji potrebe biznis korisnika svih kategorija na nivou svetskih hotela sa pet zvezdica. Kapaciteta 116 soba i 8 luksuznih apartmana koji su opremljeni svim sadržajima koji olakšavaju funkcionisanje i povećavaju udobnost, od načina usluge do sistema komunikacije, Zira hotel objedinjava ponudu koja odgovara zahtevima i potrebama savremenog poslovnog sveta.