Wednesday, May 14, 2008

“GTC” najbolja kompanija u oblasti nekretnina u 2007. godini

“Globe Trade Centre” (GTC) dobitnik je nagrade za najbolju kompaniju u oblasti razvoja nekretnina u 2007. godini za region centralne i istočne Evrope, a Eli Alroy, predsednik Upravnog odbora kompanije GTC, izabran je za vodećeg eksperta u ovoj branši u celom regionu centralne i istočne Evrope.

Svečana dodela priznanja “CEE Real Estate Quality Awards” održana je 27. februara 2008. u Varšavi. Žiri za dodelu nagrada za kvalitet obuhvatio je eksperte iz svih relevantnih sektora: finansijere, razvojne eksperte, agente i konsultante.

Događaju su prisustvovali predstavnici kompanija koje se bave nekretninama sa područja centralne i istočne Evrope, kao i gosti iz celog sveta.

“CEE Real Estate Quality Awards” dodeljuju se najboljim projektima, kao i najboljim kompanijama i pojedincima u oblasti investiranja i razvoja nekretnina u našem regionu, koji su tokom 2007 postigli vrhunski nivo kvaliteta u planiranju, rukovođenju i realizaciji projekata. Procenu vrši tim eksperata na osnovu niza kriterijuma.