Wednesday, May 14, 2008

"Colliers International" proglašen konsultantom godine u jugoistočnoj Evropi

"Colliers International jugoistočna Evropa" proglašen je Konsultantom/ Agentom godine, treći put zaredom, na godišnjoj dodeli nagrada Europaproperty za jugoistočnu Evropu.

Svečana dodela priznanja, koja je privukla i okupila vodeća imena sveta nekretnina, održana je u Bukureštu, 8. maja 2008. godine u hotelu Marriott.

Europaproperty, kao jedan od najuglednijih evropskih medija, koji pruža novosti i analize tržišta komercijalnih nekretnina u Europi, naveo je kako su nagrade za 2007. dodeljene na osnovu "doprinosa razvoju tržišta, kvaliteta usluge prema klijentu, inovacijama i ostvarenom uspehu".

- Verujem da nijedna kompanija na tržištu nekretnina nije osvojila ovako prestižnu nagradu tri godine zaredom, što nas čini izuzetno ponosnima. Istakao bih još da su čak dva projekta naših klijenata u Srbiji osvojila nagrade za najbolji retail projekt godine (Delta City Blok 67) i najbolji projekt u kategoriji poslovnih zgrada za 2007, (Airport City business park firme AFI) - rakao je Philip Bay, regionalni direktor kompanije "Colliers International jugoistočna Evropa".

Bay je naglasio da je Colliersov regionalni klijent, kompanija GTC, osvojila nagradu za investitora godine i dodao da će nakon niz uspešnih projekata u Hrvatskoj, Srbiji i Rumuniji (te uskoro u Bugarskoj) ova firma i u budućnosti sigurno imati uspešno poslovanje.

"Colliers International jugoistočna Evropa" u poslednjih pet godina ostvaruje prosečni godišnji rast od 69%, navedeno je u saopštenju ove kompanije.