Friday, October 31, 2008

Otvoren Treći međunarodni sajam nekretnina i investicija "BelRe"

Na Beogradskom sajmu je 30.10.2008. otvoren Treći međunarodni sajam nekretnina i investicija "BelRe" koji će trajati do 1. novembra.

Na sajmu koji je, kako su kazali organizatori, "najvažniji događaj na tržištu nekretnina u regionu" predstavljaju se investitori, vlasnici zemljišta, graditelji, konsultanti, projektanti i izvođači radova iz Srbije, Bugarske, Španije, Italije i Rusije.

Ministar životne sredine i prostornog planiranja Srbije Oliver Dulić kazao je otvarajući sajam da će on proteći u razgovorima koji se tiču globalne finsijske krize koja će se svakako odraziti i na ekonomiju čitavog regiona.

- Svaka velika svetska finasijska kriza bila je veoma izazovna, ali je predstavljala i šansu za neke male ekonomije da postanu mnogo atraktivnije. Ovo je šansa za Srbiju da pronađe svoje neko bolje mesto - naglasio je Dulić.

Izvršni direktor "Blok 67 Associates" Slobodan Mihajlović kazao je da ovogodišnji Sajam nekretnina i investicija omogućava da se sretnu svi koji odlučuju o tržištu nekretnina i da razmene poslovne ideje.

Prema njegovim rečima, "BelRe" je idealna prilika za sve one koji planiraju da investiraju u nekretnine da na jednom mestu dobiju sva potrebna obaveštenja i informacije, a strani investitori da se efikasno i adekvatno informišu.

Pokrovitelj "BelRe" sajma je grad Beograd, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) i princ Aleksandar i njegova supruga Katarina, a generalni sponzor je "Blok 67 Associates".

Sajam je u hali 3 Beogradskog sajma. Radno vreme je od 10.00 do 18.00. Cena ulaznice je 600 dinara.