Wednesday, June 11, 2008

Montažne hale poznatih kanadskih brendova u Srbiji

Od nedavno Drina-coop iz Novog Sada na tržištu ex-YU zemalja nudi izuzetno konkurentan program MONTAŽNIH HALA poznatih kanadskih brendova FutureSteelBuilding i Olimpia.

Ovi objekti su proizvedeni u Kanadi i USA sa 25-to godišnjom garancijom za kvalitet materijala. Olimpia je poznata u svetu proizvodnje montažno-demontažnih objekata kao jedna od vodećih firmi po kvalitetu, servisu i najpovoljnijim, najnižim cenama, kako na našem, tako i na svetskom tržištu. Najčešće se koriste kao garaže, skladišta, industrijski pogoni, komercijalni kompleksi, skladišta za stoku i žitarice, avionske hangare, arene za konjičke spotrove, objekti od društvenog značaja ili sportske objekte ..

Objekti odnosno paneli od kojih se oni montiraju su od posebne legure aluminijuma, cinka i nerđajućeg čelika poznatog kao AZ GALVALUM PLUS čelik, koji je veoma otporan na koroziju. Takvi paneli su premazani organskom akrilnom smolom i onda termički obradeni. Future Steel paneli jedino se proizvode u kanadskom mestu Halifax.
Takođe, postoje više tipova ovih hala.