Saturday, June 7, 2008

Immo Industry group gradi logističk-industrijski park

Belgijska kompanija "Immo Industry Group" (IIG) gradi logistički i industrijski park na površini od 11 hektara, kapaciteta 85.000 m2, duž autoputa E-75, u blizini Stare Pazove, a sektor "Land, Logistics and Indusstrial" kompanije "Colliers International Serbia" od početka je vodio sve konsultantske i posredničke zadatke na ovom projektu.

Kompanija "Colliers International Srbija" osnovala je sektor Land Logistics & Industrial pre godinu dana.

- S obzirom da "Colliers" svojim klijentima obezbeđuje široku paletu usluga vezanih za tržište nekretnina, uključujući i pravno savetovanje, procenu vrednosti nekretnina i istrživanje tržišta, bili smo u mogućnosti da oformimo vrhunski tim stručnjaka koji su izneli ceo ovaj projekat – rekao je Ivan Simić, kosultant koji je ispred Colliers Intarnationala vodio ovaj projekat.

Jovica Jakovac, managing Director Colliers International Serbia rekao je da su u kompaniji veoma ponosni što su bili uključeni u projekt prvog logističkog i industrijskog parka u Srbiji.

- Smatramo da Srbija sa svojim strateškim lokacijama, visoko stručnom radnom sagom, dobrom infrastrukturom i pogodnostima kada je trgovina u pitanju, ima izuzetnu budu budućnost u ponudi ovakvih servisa za ceo regiona - dodao je Jakovac.