Monday, September 29, 2008

GTC Square već primio prve korisnike

Projekat GTC Square, najnoviji u nizu modernih poslovnih zdanja u Beogradu, renomiranog regionalnog investitora GTC Globe Trade Centre, predstavlja savremeni poslovni centar, koji čine dve poslovne zgrade A klase. Projekat se nalazi na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti, dominirajući ovom novom beogradskom avenijom. Prizemlja su namenjena maloprodajnim delatnostima, dok su spratovi predviđeni za poslovni prostor.

Koncept ovog projekta je prožimanje različitih funkcija prostora, uz kreiranje novog gradskog trga u jezgru poslovnog bloka.

O tome da se radi o objektu napravljenom po vrhunskim svetskim standardima, svedoče oni koji su se već uselili - Bosch, Roche, Apatinska pivara, Adidas, Schindler, Le Grand i Bosch Siemens.

Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.) je jedan pokretača razvoja na tržištu nekretnina nove Evrope, koja se bavi razvojem nekretnina u regionu centralne, istočne i jugo-istočne Evrope. Za sada, Globe Trade Centre S.A. investira u razvoj nekretnina u Poljskoj, Mađarskoj, Češkoj, Rumuniji, Srbiji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Ukrajini i Rusiji.

GTC je do sada izgradio približno 600,000 kvadratnih metara, i u svom impresivnom portfoliu ima skoro 2 miliona kvadratnih metara poslovnog i stambenog prostora u različitim fazama izgradnje.